DE PERSOONLIJKE EN

INTERACTIEVE TUINKALENDER

VAN GROWING GREEN FINGERS

jaar tuinkennis in 1 kalender
0
ideeën voor jouw tuin
0 +
filmpjes met uitleg
0 +

(José) Na een aantal jaren van geploeter in mijn tuin besloot ik om het roer om te gooien. Ik was klaar met al die exploderende struiken en bomen.  Door mijn gebrek aan kennis deed ik ook niet de juiste dingen, of liet ik het uit pure wanhoop maar versloffen.
Om van inspanning weer ontspanning te maken kwam mijn zus Els met een oplossing voor een tuinprogramma.

Doordat het tuinieren voor mij zoveel lichter en fijner werd en ik langzamerhand mijn kennis vergrootte kwam ik op het idee om hier een online en interactief product van te maken voor alle tuinliefhebbers die ook maar wat aanploeteren in hun tuin en wel wat hulp kunnen gebruiken.
Het idee achter Growing Green Fingers en de geboorte van dé persoonlijke en  interactieve tuinkalender.

Op die manier weet je wanneer je iets moet doen (en wanneer je iets mag uitstellen, ook lekker) en vooral ook HOE je het moet doen. Niet langer knoeien in je tuin. De planten worden er zichtbaar blij van en je knapt er zelf ook helemaal van op.

Geen zorgen meer over die plant die het niet goed doet of dat hij te groot wordt en of je er wel de schaar in mag zetten. Geen angst meer  dat een enthousiaste snoeibeurt leidt tot een dode planten.

Leer weer genieten van je tuin in plaats van het als een berg werk te zien en breng het plezier terug  in het tuinieren!
Beleef net als ik eindelijk fijne uurtjes in jouw tuin.

Wat kan je verwachten:

WEER PLEZIER IN TUINIEREN

De Interactieve Tuinkalender is uniek en gepersonaliseerd. Je ontvangt iedere week een bericht over wat je kunt, mag, en/of moet doen aan je planten en bomen in je tuin.  Met berichten die je niet alleen vertellen wanneer je iets moet doen, maar ook of je het kunt overslaan of uitstellen. Met daarbij uitleg hoe je het moet doen vaak met behulp van een filmpje.

Geen twijfel meer over je tuin en je planten. Zelf keuzes maken in wat jij  belangrijk vindt en weten wat je doet in de tuin. Dat geeft rust en je kunt weer genieten van je tuin in plaats van dat je er ontevreden en gestrest over bent.

Member worden - nu 12 maanden voor de prijs van 10

INTERACTIEVE TUINKALENDER
Basis

€ 197 per jaar

INTERACTIEVE TUINKALENDER
Plus

€ 247 per jaar

INTERACTIEVE TUINKALENDER
Pro

€ 317 per jaar

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Heb je nog vragen of twijfels voordat je je aanmeldt?

Blijf er dan niet mee rondlopen. Mail ze naar ons op contact@growinggreenfingers.nl