Gefeliciteerd met je aankoop !

Je hebt een fantastische aankoop gedaan. Voor dit mooie maandbedrag krijg je wat je nodig hebt om zelf jouw tuin te onderhouden.

Hieronder staat een korte introductie.

Allereerst willen wij (Els en Jose) je hartelijk bedanken vor jouw aankoop en het vertrouwen dat je in de persoonlijke en Interactieve tuinakalender hebt.
Nu je hier bent aangeland zul je je vast afvragen, hoe nu verder?

Dat leggen wij hieronder uit.

Hier zie je een voorbeeld van de order bevestiging die je ontvangt in je mailbox. In dit voorbeeld staat het jaarbedrag, bij jou zie je het maandbedrag staan , startdatum en einddatum (12 maanden) en de datum waarop het volgende maandbedrag wordt geïncasseerd.

VB login gegevens

Je ontvang ook een mail met je inlog gegevens voor de Academy waar je toegang hebt tot de persoonlijke en Interactieve Tuinkalender.

Mocht je je wachtwoord willen wijzigen, dan kan dat direct als je ingelogd bent.

 

Je ontvangt tevens een verzoek om lid te worden van onze gesloten Facebook pagina, waarin je vragen aan elkaar kunt stellen en waarin wij af en toe ook wat berichten zullen plaatsen.

Ook sturen wij je nog een filmpje waarin wij kort zullen uitleggen hoe de persoonlijke en Interactieve Tuinkalender werkt en hoe je deze kunt opstarten.

Tot snel!